Frica de victorie sau teama de infrangere

 

DSC_2074.jpg

Multi nervi, multa frustrare, multa speranta si la final multa dezamagire zilele acestea pentru suporterii handbalului feminin, dupa meciurile cu Gyor-ul . Totul incepea cu neincredere “Jucam cu cea mai buna echipa din lume, cel mai bun antrenor, cel mai bine organizat si mai bogat club”, urma  speranta pana in minutul 40 si se termina cu o mare dezamagire. Dupa meciul de duminica am sperat, dupa meciul de vineri ne intrebam .. de ce  ? .. . Explicatiile sunt, sau pot fi, multe : pregatirea fizica, pregatirea mentala, schimbari neinspirate, lipsa de incredere sau lipsa spiritului de echipa, dar ele trebuie gasite si analizate de oficialii echipei, noua ne ramane speranta ca primele reprize ale meciurilor reprezinta normalitatea si finalurile exceptia.  Va mai dura o saptamana sau poate doua pana sa aflam daca acest lucru e adevarat sau nu.

Declaratii dupa meci :

DSC_1755.jpg

Vestergaard : “Stiam ca trebuie sa fim solizi in aparare si sa fim atenti la jucatoarele Gyor-ului de 9 metri, Mork şi Amorim, lucru pe care l-am facut in prima repriza, dar nu si in cea de-a doua. Cand nu dai randament nici in aparare nici în atac e evident ca nu ai cum sa castigi”.

DSC_1567.jpg

Mehmedovic : “Nu am jucat bine in repriza a doua pe aparare, asa cum am facut-o in prima parte, asta ne-a costat”.

Groot : “Am avut cateva probleme in ultimele meciuri, dar e o placere sa joci in aceasta echipa, ne intelegem foarte bine, nu renunţam niciodata la lupta si vedeti ca reusim sa intoarcem rezultatul in repriza a doua”

Sursa declaratii : digisport.ro

Comments are closed.