Vine Gyor-ul – Meci cu casa inchisa ?

DSC_9742.jpg

Interes mare pentru publicul amator de handbal din Bucuresti si din tara pentru capul de afis al partidelor din grupe al EHF Champion League – reeditarea ultimei finale de la Budapesta –  meciul dintre CSM Bucuresti si Gyor,  joi dimineata pe siteul Eventim mai erau disponibile doar cateva bilete la tribuna principala.

Pe teren datele problemei nu s-au schimbat prea mult, echipa maghiara porneste favorita privind prin prisma constantei la nivelul lotului si bancii si datorita calitatii liniei de 9 m si mai ales a pivotului.

CSM Bucuresti arata aceasi inconstanta in evolutii ca si anul trecut, arata ca se poate mobiliza in meciurile tari dar in meciurile in care porneste ca mare favorita sufera si apar multe greseli in joc. Daca reuseste sa profite de jocul slab pe extreme al Gyor-ului atat in atac si in aparare si daca reuseste sa o blocheze pe Locke echipa bucuresteana are mari sanse sa produca inca o supriza.

Declaratii inainte de meci :

Nicolae Luca : „Ne aflam, in mod clar în fata celui mai asteptat meci care are loc în anul 2016, la Sala Polivalenta. Speram ca toti romanii vor vibra alaturi de formatia noastra, intr-o confruntare decisiva. Rezultatul final este greu de anticipat. Mai sunt doar cateva bilete disponibile pentru acest meci si ne asteptam la circa 5.000 de spectatori.”

Linnea Torstensson: „ Va fi, cu siguranta, o confruntare foarte stransa, iar spectatorii vor avea posibilitatea sa vada un handbal de cel mai inalt nivel.”

DSC_9687.jpg

Martin Ambros : „Sunt detinatoarele titlului, ne-au invins în finala sezonul trecut, dar acum e un nou sezon. CSM-ul are o echipă puternica, chiar mai buna decat cea de anul trecut, asa ca pentru noi e o provocare importanta. Va fi dificil, dar suntem gata de lupta si vrem sa ne intoarcem de acolo cu doua puncte.”

Kari Grimsbo: „Va fi foarte important sa ne aparam bine. Am dovedit ca putem evolua foarte bine in atac, dar defensiva va fi cheia acestui meci. Va fi un meci greu, impotriva unor jucatoare foarte bune. Va fi o provocare pentru noi, dar daca vom juca bine impreuna si in aparare, vom lua puncte.”

 

Sursa declaratii : digisport.ro

Comments are closed.