Campionatul mondial feminin U20 – amanat

DSC_8290

Conform unui comunicat IHF de astazi s-a decis amanarea Campionatului Mondial de Handbal Feminin U20 programat initial sa se desfasoare in luna decembrie la Bucuresti pentru 2021 la o data ce va fi stabilita ulterior. Textul comunicatului suna astfel :

“În urma unei analize cuprinzătoare a restricțiilor de călătorie în curs și a măsurilor de siguranță legate de pandemia COVID-19, precum și a unui sondaj al echipelor calificate cu privire la probabilitatea și dorința lor de a participa, IHF a decis să amâne Campionatul Mondial Feminin 2020 (U20) din România si Campionatul Mondial Feminin 2020 (U18)  din Croația  până în 2021. Decizia a fost luată ieri (30 septembrie) de către Consiliul IHF.
IHF va stabili noile date ale evenimentului dupa discutii cu federațiile gazdă și guvernele respective, precum și cu alte părți interesate implicate.
Jucătorii care ar fi fost eligibili să participe la evenimentele menționate mai sus programate inițial pentru 2020 rămân eligibili să joace în evenimentele amânate în 2021.
IHF ar dori să mulțumească comitetelor organizatoare, precum și federațiilor naționale participante pentru cooperarea lor în aceste vremuri incerte.”

Comunicatul poate fi gasit aici :

https://www.ihf.info/node/22655?fbclid=IwAR2HSAAi4kNeCYSao6Ql4A-fBhJ3n3aIWoO6tXbl3PkxmYGtzDW4MKmbsqA

 

Comments are closed.