Handbal cu zambetul pe buze

_DSC8218.jpg

Organizare de mare meci la Brasov cu ocazia debutului in cupele europene, s-a implicat si federatia, a venit cu bannere, cu radarele de viteza , a venit si “dacul” si tunul de tricouri, doar spectorii au cam lipsit desi era de asteptat ca sala sa fie plina.

Grube era o echipa necunoscuta pentru toata lumea, se scrisese doar ca este o echipa de junioare in mare parte, cu 2-3 jucatoare mai experimentate. Despre meciul in sine nu sunt prea multe de spus, Corona a marcat din toate pozitiile si cu toate schemele, scorul final fiind 43 – 16 ( 20 – 8 ), am remarcat in schimb bucuria de a juca handbal, nu a fost un meci demn de cupele europene, a fost o lectie de handbal predata cu zambetul pe buze de niste adulti unor copii, care, in viitor, poate vor ajunge sa faca si ei acelasi lucru.

_DSC8525.jpg

Spectatorii au intrat si ei in jocul acesta spre final, ajungand  sa aplaude realizarile echipei oaspete si sa aprecieze dorinta. La sfarsit a venit si explicatia absentei publicului,  FC Brasov – echipa de fotbal – a avut meci la aceeasi ora. Asteptam maine ( azi ) un nou meci si poate mai multi spectatori la sala.

Felicitari Corona

 

_DSC8545.jpg

Galerie Foto aici :

 

Comments are closed.