200 de zile – Un nou inceput

 

DSC_9968.jpg

Au trecut 200 de zile de la ultimul meci de acasa din Liga Campionilor pentru CSM Bucuresti, intimplator tot cu Rostov, meci care deschidea atunci drumul catre cistigarea trofeului. Speram ca si acum va fi la fel. Atunci, ca si acum, echipa bucuresteana pornea cu sansa a doua in ochii specialistilor, acum cu multe schimbari in lot, cu antrenor nou si cu un debut neconvingator de sezon, putin credeau ca vor castiga meciul cu super echipa creata pentru Jan Leslie. Realitatea de pe teren a fost alta, a fost un meci controlat de la inceput la sfarsit de Vestergaard, a fost meciul apararii conduse de Linnea Torstenson, o aparare agresiva, mobila si puternica, care a blocat perfect jocul cu pivotul ( nici un gol pentru cei doi pivoti ai Rostov-ului ) si pe extreme si a lasat putine optiuni atacului.

DSC_9761.jpg

A fost in acelasi timp un meci excelent ( din nou ) facut de Isabelle Gulldén, care a reusit sa puna in valoare pivotii si extremele si sa ascunda unele probleme la linia de 9 m.

DSC_9976.jpg

Nu in ultimul rand a fost si ziua portarilor, dar mai ales a publicului, un public care a umplut sala, activ si interactiv, cum nu au avut parte jucatoarele pana acum.

Declaratii dupa meci :

Jan Leslie, Rostov-Don : Am jucat atat de rau incat abia pot sa cred. Acum trebuie sa mergem acasa sa analizam jocul si sa vedem ce am facut gresit. Stiu ca am jucat impotriva castigatoarei Ligii Campionilor, dar numai doua dintre jucatoarele noaștre s-au comportat bine astazi, Barbosa și Lunde. Trebuie sa jucam mult mai bine si sper ca asta sa fie singura noastra zi proasta.

Alexandrina Barbosa, Rostov-Don: “Am stiut ca primul joc va fi dificil. Nu am avut un meci bun, dar cred ca am avut o sansa sa castigam astazi. Gandim pozitiv, putem juca mai bine acasa comparativ cu ce am jucat astazi . ”

DSC_9796.jpg

Jakob Vestergaard, CSM Bucuresti: “. Ambele echipe au o multime de jucatoare noi si e nevoie sa isi gaseasca ritmul. Am stiut ca avem nevoie de un spirit foarte bun de lupta azi, tinand cont ca avem si jucatoare accidentate , Line Jorgensen si Cristina Varzaru. Portarii nostri s-au descurcat excelent, au fost o mare din victoria noastra de astazi.

Jelena Grubisic, CSM Bucuresti : “Cred ca am jucat bine, cu suisuri și coborisuri și greseli, dar cea mai importanta este victoria .”

DSC_9720.jpg

Sursa declaratii : eurohandball.com

Urmeaza FC Midtjylland in deplasare si apoi Győr din nou in Polivalenta Vineri 28 Noiembrie ora 18.00 si speram ca vom vedea acelasi spectacol si acelasi public care sa umple sala .

Comments are closed.