Si totusi nu este o defilare

DSC_5209.jpg

Se presupunea ca CSM Bucuresti cu pleiada de vedete in lot va avea parte de o simpla defilare prin liga nationala, se pare ca nu este chiar asa si asta aduce aminte de patania Gyor-ului de acum 2 ani si de cea a Rostov-ului de campionatul trecut. E adevarat, cele 2 au pierdut pe sistem playoff, au avut probleme in meciurile decisive de la sfarsitul campionatului, dar poate acest meci pentru CSM sa schimbe istoria inca nescrisa a Ligii Nationale din acest sezon? Parerea generala este ca Braila se va mai impiedica pe drum, le asteapta meciuri cu orgolii mari, la Craiova, la Brasov si inca nu au destula experienta la nivel de echipa sa faca fata presiunilor. O sa vedem ce aduce perioada de pauza care urmeaza imediat. Despre meci nu sunt prea multe de spus, la o echipa a  intrat tot, la una nu a mers nimic si au avut in fata un portar in zi mare – Elena Voicu.

Si celelalte meciuri ale etapei au programat cateva dueluri intersante, se remarca meciul de la Brasov, un adevar duel al orgoliilor atat in teren cat si pe banci, castigat de echipa gazda in ultimile secunde printr-un gol superb marcat de Tirca, de notat si victoria Cluj-ului la scor in meciul cu Slobozia, se pare ca implantul de “batranete”  (Ionica Munteanu, Alla Sheiko ) prinde bine echipei care a capatat stabilitate si leaga meciurile bune.

DSC_2368.jpg

Un meci strans a fost si cel de la Rm Valcea, intre doua echipe cu loturi valoroase si care spera la mai mult din acest campionat, a castigat pe final echipa gazda si datorita prestatiei portarului Petra Blazek.

Rezultate finale :

CSM CETATE DEVATRANS  –  CSM BISTRITA  25 : 35

SCM CRAIOVA –  CSM PLOIESTI  52 : 17

CSM ROMAN –  CSU DANUBIUS GALATI  32 : 16

ASC CORONA 2010 BRASOV –  HC ZALAU  27 : 26

U CLUJ –  CSM UNIREA SLOBOZIA  37 : 23

HCM RM VALCEA –  CS MAGURA CISNADIE  20 : 18

HC DUNAREA BRAILA –  CSM BUCURESTI  30 : 27

 

Urmeaza o etapa miercuri si joi cu urmatoarele meciuri :

CS MAGURA CISNADIE –  ASC CORONA 2010 BRASOV   :

CSM BISTRITA –  HCM RM VALCEA   :

CSM UNIREA SLOBOZIA – CSM CETATE DEVATRANS   :

CSM PLOIESTI –  U CLUJ   :

CSM BUCURESTI –  SCM CRAIOVA   :

CSU DANUBIUS GALATI –  HC DUNAREA BRAILA   :

HC ZALAU –  CSM ROMAN   :

 

Comments are closed.