#restart dupa 6 luni

DSC_2379

6 luni au trecut de la ultimul meci de handbal disputat in Romania, 6 luni de asteptate, 6 luni de sperante ca maine va fi mai bine, ca saptamana viitoare va intra totul in normal, ca luna viitoare va fi ca inainte si acum am ajuns in stadiul in care ne intrebam daca va mai fi vreodata ca inainte, dar speram in continuare si cu ideea sperantei de mai bine asteptam startul sezonului 2020-2021.

Totul este inca sub semnul intrebarii, dar primele semne sunt pozitive, EHF a stabilit datele de desfasurare a meciurilor din liga campionilor si a stabilit un concept pe baza caruia se vor desfasura aceste meciuri, bine pregatit si documentat ( asteptam si din partea FRH un astfel de document adaptat la conditiile locale).

Data inceputului de campionat la feminin inca se lasa asteptata dar FRH a programat faza finala din Cupa Romaniei, sezon 2020 sub forma unui turneu la Bucuresti in perioada 3-6 Septembrie in care se va desfasura ultimul meci din sferturi ( meciul din sferturi dintre Dunarea Braila si SCM RM. Valcea a fost anulat din cauza cazurilor de coronavirus de la Braila ) , semifinalele si finalele dupa urmatorul program :

3 septembrie – CSM București-CSM Slatina – Sferturi de Finală, ora 18.00, TVR 1

5 septembrie – Semifinală, ora 11.00, TVR 2

5 septembrie – Semifinală, ora 18.00, TVR 1

6 septembrie – Finala Mică, ora 11.00, TVR 2

6 septembrie – Finala Mare, ora 18.00, TVR 1

Favoritele se cunosc dar in editia aceata este loc de suprize mai mult ca oricand. Nu trebuie sa uitam ca sunt primele meciuri dupa o pauza lunga, reglementarile legale in vigoare permit doar antrenamentele individuale, fara contact iar de meciuri de pregatire nici nu s-a pus problema.
Totusi unele echipe au desfasurat turnee de pregatire in afara tarii si acest lucru le ofera un avantaj considerabil.

Nu ne ramane decat sa ne bucuram de handbal, sa speram, sa visam si mai ales sa trecem cu vederea peste greseli, sa le acceptam si sa alegem sa vedem partea frumoasa a lucrurilor.

“Suntem ca niște copii mici care abia așteaptă să înceapă școala” – Crina Pintea

 

Comments are closed.