Inapoi la sala

DSC_1940.jpg

Dupa o pauza prea lunga pentru suporteri si prea scurta pentru cei direct implicati in fenomen, pentru Liga Nationala Feminina incepe astazi 05.01 partea a doua a campionatului.

Programul complet al meciurilor din acest weekend este :

CSM BUCURESTI CSM UNIREA SLOBOZIA Joi 05.01 Digi / Dolce Ora 18.00
ASC CORONA BRASOV U CLUJ Vineri 06.01 Digi / Dolce Ora 20.00    
HCM RM VALCEA HC DUNAREA BRAILA Sambata 07.01 Digi / Dolce Ora 17.30
CSM BISTRITA HC ZALAU Duminica 08.01 Ora 12.30
CS MAGURA CISNADIE CSM ROMAN Duminica 08.01 Ora 18.00
CSM CETATE DEVATRANS SCM CRAIOVA Duminica 08.01 Ora 18.00
CSM UNIREA SLOBOZIA CSU DANUBIUS GALATI Duminica 08.01 Ora 00.00

Sunt cateva meciuri interesante in etapa, incepand cu cel de la Brasov, unde se infrunta doua echipe care stau mai rau in clasament decat erau dorintele la inceput, Corona vrea un debut in forta acasa dupa ce a terminat prima parte a campionatului cu 2 infrangeri pe propriul teren, cu Braila si Craiova si se bazeaza pe revenirile jucatoarelor accidentate. U Cluj, desi a terminat cu victorie impotriva Brailei si egal cu Craiova, trece prin schimbari odata cu venirea lui Pera, a renuntat la 2 jucatoare bune Sheiko si Bokaric, simbolul echipei Cristina Laslo si-a depus memoriu sa devina jucatoare libera si Popa negociaza chiar cu Corona un transfer.

DSC_0727.jpg

Al doilea meci de urmarit este cel dintre Ramnicu Valcea unde echipa gazda vine cu o conducere noua, obiective noi si isi doreste sa construiasca o echipa care sa lupte la primele locuri, dar pana acum nu au facut nimic pentru asta, singurul transfer facut – Catalina Cioaric de la Cisnadie – nu reprezinta o schimbare majora care sa le dea sperante fanilor. Braila a mutat pe piata transferurilor dupa finalul dezamagitor de an pe care l-au avut, a adus-o pe Alina Czeczi si Eliza Buceschi si au plecat Krnic si Stan. Ramane de vazut daca Valcea reuseste sa accentueze forma slaba a Brailei sau echipa clasata pe locul 2 va arata ca a trecut peste oboseala si confirma valoarea net superioara a lotului.

DSC_3351.jpg

Bistrita cu Zalau si Cisnadie cu Roman sunt 2 meciuri complet imprevizibile. Echipa lui Tadici priveste de sus, de pe pozitia a 3-a si s-ar putea sa le coste, la Bistrita este greu de batut. Romanul e in revenire de forma dar la Cisnadie e un lot puternic si e posibil sa fie trecut peste probleme de acomodare din prima parte a campionatului.

In sfarsit.. Craiova face o simpla plimbare la Deva iar Slobozia cu Galati este derby-ul echipelor cu cele mai mari sanse sa intre in baraj. Totusi echipa din Galati, cu o victorie, confirma forma buna din finalul de sezon si pot sa isi faca sperante ca evita barajul pe final.

 

Comments are closed.