In cautarea unui numar (8)9 !

 

DSC_6169.jpg

Marti si miercuri s-au desfasurat partidele de debut din cadrul etapei a 6-a din Liga Nationala Feminina. De departe cea mai interesanta partida a fost cea dintre ASC Corona 2010 Brasov si CSM Roman, echipele care si-au disputat in ultimii ani locurile pe podium si participarile in cupele europene. Aflate in aceasi situatie, cu antrenor nou pe banca cu filozofie de joc complet diferita de precendentul dar fara schimbari numeroase in lot si cu un start neconvingator de sezon, amandoua echipele au arata ca inca nu sunt pe drumul cel bun. La Corona lipseste o jucatoare care sa isi asume responsabilitatea in momentele critice ale jocului si care sa inscrie de la 9 metri, e relevanta lista marcatoarelor intr-un joc in care nu s-a jucat contraatac sau faza a doua : Chiper 6, Hotea 3, Neagu 3. La Roman stilul diferit de abordare a antrenorului Andon Boškovski pune probleme inca si jucatoarele nu gasesc drumul spre poarta, golurile vin in general pe centru cu solutii individuale  marca Glibko. S-a terminat cu un egal  (ne)satisfacator pentru ambele echipe, dupa un meci cu multe greseli tehnice, multe nerealizari, mult orgoliu si putine goluri .

DSC_6363.jpg

In celelalte partide disputate din etapa, Braila castiga mai greu decat o arata scorul cu Zalau, dupa un meci care a parut o prelungire a celui cu Danubius, doar pe final reusind sa se impuna mai ales datorita prestatiei Elenei Voicu, lipsei de inspiratie din tabara Zalaului si mai ales absentei unui conducator de joc la Zalau ( Claudia Constantinescu ) care sa conduca echipa pe finalurile tensionate.

DSC_1880.jpg

CSM Bucuresti a mai facut un meci de antrenament la Cluj de data asta, jucatoarele incep sa se inteleaga si sa inteleaga ceea ce se doreste de la ele, dar adevaratul test vine duminica in partida cu Rostov-ul, vazut de specialisti EHF drept principala favorita la castigarea trofeului suprem anul acesta.

_DSC1707.jpg

Urmatoarele partide ale etapei sunt sambata si duminica astfel :

ASC CORONA 2010 BRASOV CSM ROMAN  18 : 18
HC DUNAREA BRAILA HC ZALAU 25 : 20
SCM CRAIOVA CSU DANUBIUS GALATI  Sambata 16:00 : TVR1
U CLUJ CSM BUCURESTI  19 : 28
CSM CETATE DEVATRANS CSM PLOIESTI  Duminica 18:00 :
HCM RM VALCEA CSM UNIREA SLOBOZIA  Duminica 16:00 :  TVR1
CS MAGURA CISNADIE CSM BISTRITA  Duminica 18:00 :

Comments are closed.