Handbal Feminin – Etapa oaspetelor pana acum

DSC_0696.jpg

Corona reuseste sa ramana invincibila in fata echipei din Rm. Valcea. In cele 5 meciuri directe echipa din Brasov si-a insusit toate punctele puse in joc. Desi a intrat mai greu in meci,  a reusit sa revina de la minus 3 si chiar sa preia conducerea spre sfarsitul primei reprize jucand in inferioritate cateva faze dupa eliminarea Marilenei Neagu. Accidentarea lui Carmen Cartas  a fortat banca tehnica brasoveana la improvizatii astfel incat junioara Tirca incepe sa devina titulara la linia de 9 metri pe faza de atac,  schimband in aparare cu Tacalie.

DSC_0250.jpg

Odata cu trecerea timpului Valcea isi pierde din concentrare si Corona se distanteaza pe tabela. Cu o buna comunicare pe aparare, interventii spectaculoase ale Denisei Dedu, contraatacuri rapide si sigure Corona isi adjudeca cele 3 puncte puse in joc, rezultat final 25:29.

DSC_0541.jpg

De remarcat jocul bun si constant al Andreei Pricopi, jucatoare ce ar putea sa se inscrie pe lista lui Ryde. Rm Valcea nu reuseste sa inchege, inca, o echipa care sa puna presiune pe adversari pe tot parcursul celor 60 de min. Incep bine dar banca nu reuseste sa suplineasca oboseala titularelor.

DSC_0671.jpg

In al doilea meci al zilei Cluj-ul a prins una din zilele lor bune, in care le-a intrat tot, am vazut inclusiv un autogol in poarta bistriteana, mai rar de vazut in handbal asa ceva. La Bistrita a mers doar colaborarea Oana Chirila – Daniela Ratiu si cam atat in timp ce la echipa din Cluj din nou Lazlo a facut un meci excelent, doar ca de data asta a fost ajutata si de restul liniei de 9 m. Scor Final : CSM Bistrita – U Cluj  24 -31. Restul etapei maine cu urmatorul program :

HCM RM VALCEA ASC CORONA 2010 BRASOV 25 : 29
CSM BISTRITA U CLUJ 24 : 31
CSU DANUBIUS GALATI HC ZALAU : 22.sep
CSM PLOIESTI HC DUNAREA BRAILA : 22.sep
CSM UNIREA SLOBOZIA SCM CRAIOVA : 22 sep, 16:00, Live TVR2
CS MAGURA CISNADIE CSM CETATE DEVATRANS : 22 sep, 17:00,Sala Sporturilor Dunarea
CSM BUCURESTI CSM ROMAN : 22 sep, 17:30, Sala Rapid, Live Dolce/Digi

 

 

Comments are closed.