Handbal adevărat

_DSC4233.jpg

Într-o atmosferă incendiară și la propriu și la figurat , de mare derby  și o sală arhiplină, s-a jucat joi meciul dintre Corona Brașov  și FTC-Rail Cargo Ungaria, un meci amical cu aer de cupă europeană. Aflată într-o fază avansată de pregatire și cu aproape toate vedetele pe teren pînă spre finalul meciului echipa din Ungaria s-a impus cu 34-19 în fața unei echipe brașovene cu multe absențe și multe junioare în teren. Deși pe hartie meciul a părut doar o simplă partidă de antrenament , organizată cu 2 zile inainte și fără mari pretenții , pe teren situația a stat altfel. A fost un meci de handbal adevărat , cu faze spectaculoase , parade ale portarilor,  încrancenare și eliminari.

Pentru Corona au marcat: Neagu 8 goluri, Cartaş 4, Briscan 3, Pricopi 2, Lopătaru 1, Zainea 1.

FTC-Rail Cargo Faluvégi 1, Hornyák 6, Kovacsics 7, Lukács 1, Mészáros 2, Monori 5, Schatzl 3, Szarka 1, Szekeres 2, Zácsik 3, Szucsánszki 3.

Din păcate au fost și accidentări în tabăra Brașoveană , Carmen Cartaş s-a lovit la nas, dar a continuat să joace, în vreme ce Andreea Pricopi s-a accidentat la  genunchi  și a ramas  pe bancă pănă la sfărșitul meciului : „Sperăm ca accidentările să nu fie grave”, a spus Dumitru Berbece.

Declarații la final : Dumitru Berbece – : „A fost un meci în compania unei echipe care joacă în Liga Campionilor, dar cu toate acestea eu sunt foarte mulțumit de miscarea pe care au făcut-o fetele. Mai sunt multe de pus la punct, noi venim dupa o perioadă de pregatire fizică, nu am lucrat prea mult cu mingea, dar cu toate acestea au fost și momente în care ne-am ridicat la nivelul adversarelor. Ținănd cont de accidentari și de absențele din echipă, astăzi am avut un lot care nu a putut face față unei astfel de echipe. Mă bucur că au jucat și junioarele, asta ne-am şi propus, ca ele să simtă pulsul unui astfel de meci și cred că sunt bucuroase că au fost în teren”.

Galerie foto este disponibila aici

 

 

 

Comments are closed.