Paula…Paula…Paula

DSC_8994.jpg

Publicul din Bucuresti incepe sa cunoasca si sa iubeasca handbalul, daca cu un an si sase luni in urma, cand CSM-ul isi incepea meciurile in Liga Campionilor se strangeau cu greu 2000 de spectatori, acum sala incepe sa devina neincapatoare. Nu e doar prezent in sala, incepe sa cunoasca handbal, sa stie cand trebuie sa puna presiune pe adversare si cand sa isi sustina echipa. Poate ca e un pic cam pretentios, vrea spectacol si vrea victorii deoarece asa a fost obisnuit in ultimul timp. Din pacate acest lucru nu se poate tot timpul, cateodata pierzi jucand bine 40 de minute cum a fost cazul in meciurile cu Gyor, cateodata castigi jucand slab cum a fost cazul in meciul cu Rostov si cateodata termini la egalitate cand adversarul nu e cu nimic mai prejos decat tine, cum a fost cazul in meciul cu Larvik. Nu a fost un meci bun pentru CSM aseara, s-a ratat mult din unul la unul, jocul pe extreme nu a mers deloc, pivotii au fost inexistenti, Bella Gullden a fost o jucatoare obisnuita si totusi au reusit sa termine egal. Datorita Linneei Torstenson care redevine incet, incet liderul si jucatoarea emblematica din trecut a echipei si mai ales datorita Paulei care a aratat de ce in salile de handbal refrenul „Paula .. Paula .. Paula” era un hit. Daca si restul echpei se va ridica in viitor la nivelul celor 2 putem visa din nou frumos.

DSC_8407.jpg

Declaratii dupa meci:

„Este un punct foarte important, de fapt a început goana dupa puncte pentru a ne califica. Larvik are jucatoare foarte bune, a castigat Liga Campionilor, are experienta mare. Probabil si pauza asta mare ne-a daunat, nu am avut meciuri grele si azi ne-au pus probleme” – Paula Ungureanu,  Digi Sport.

Suntem inca la inceputul grupei, am reusit sa revenim in repriza a doua, Paula a avut cateva interventii foarte bune, suntem fericite si cu un singur punct. Nu mai exista echipe accesibile, cred ca trebuia sa profitam de faptul ca am jucat acasa, dar e bine si cu acest egal”, a spus Gullden.

Comments are closed.