Intoarcerea fiului risipitor – handbalul spectacol

30404351405_908f850d55_o

Dupa 5 saptamani si 5 meciuri s-a intors acasa, in sfarsit, handbalul jucat cu zambetul pe buze, la meciul din Sala Polivalenta dintre CSM si Midtjylland. Motivele din cauza carora a lipsit sau cele datorita carora s-a intors pot fi diverse: lipsa presiunii calificarii sau sedinta din vestiar de dupa meciul cu Gyor sau.. antrenorul sau.. altele, dar important este ca s-a intors. Daca joci cu placere si oferi acest lucru si celorlalti, rezultatele vin cu siguranta, si au venit in primul rand din mana si zambetul  Isabellei  Gullden, care si-a regasit fantezia si bucuria de a juca.

30106987470_149f337ec3_o

Poate ca ne entuziasmam prea repede si adversarul ne-a permis jocul, dar a fost bine sa nu mai vedem fete incruntate si nervoase, sa vedem relaxare si  satisfactie si spirit de echipa, relevant aici e gestul Anastasiei  Lobach care se cere afara cat mai repede dupa ratarile singura cu portarul.

Ceea ce urmeaza nu va fi usor dar daca echipa reuseste sa pastreze aceasta stare de spirit nu vor fi probleme, adversarii care urmeaza sunt mai slab cotati decat cei intalniti pana acum si o calificare in sferturi pare un lucru normal, depinde de pe ce loc.

Declaratii dupa meci :

Kristian Kristiansen – FC Midtjylland: “A fost mai mult sau mai putin clar ca CSM Bucuresti a jucat foarte bine in repriza a doua. Noi am avut ceva probleme, nu vreau sa vorbesc despre ele pentru ca toate fetele au facut o munca foarte buna chiar daca am avut accidentari. Vreau sa felicit toate jucatoarele din echipa mea pentru munca grea depusa”.

Aurelian Rosca – CSM Bucuresti: “Stiam ca FC Midtjylland  e greu de batut dar echipa noastra a facut un meci excelent. Vreau sa felicit jucatoarele pentru victoria clara obtinuta in seara asta. A fost un meci frumos si suntem fericiti de victorie. Privim cu incredere meciurile din main round. “

Majda Mehmedovic – CSM Bucuresti:  “Sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa terminam aceasta  grupa a mortii. A fost intradevar important sa luam aceste 2 puncte pentru grupele principale. Sper sa reusim sa jucam si in viitor cum am facut azi . As vrea sa multumesc  suporterilor , au fost absolut senzationali. “

Sursa declaratii ehf.com

 

Comments are closed.