#ehfeuro2018 – Romania vs Cehia, declaratii de presa


A fost foarte important sa debutam cu o victorie, mai ales de ziua noastră naționala. Am fost motivate și nu ne-am gândit la infrangerea suferita la Campionatul Mondial din 2017 . Totul a funcționat perfect și trebuie să ramanem o echipa daca vrem sa caștigam” a declarat capitanul echipei Cristina Neagu.
Eliza Buceschi- desemnata jucatoarea meciului: “Am avut un deja-vu, am simțit cum Cehia revine in joc, dar ma bucur ca am invatat ceva din meciul anterior. Am  terminat așa cum ne-am dorit, poate ne-am relaxat putin mai devreme dar rezultatul este ceea ce contează. Dedicam aceasta victorie fanilor noștri romani și le mulțumim ca sunt mereu aproape de noi. Am uitat de cand nu am mai marcat 9 goluri intr-un meci pentru echipa nationala, important este ca am putut sa imi ajut echipa.”
Am avut intensitate, personalitate si am inceput jocul minunat. Am avut suisuri și coborașuri, dar am reușit sa caștigam și acest lucru conteaza. Din punct de vedere al intensitatii și capacitatii fizice echipele sunt egale acum in primele zile, dar trebuie sa gestionam lucrurile și sa vedem ce putem face in următoarele meciuri “- Ambros Martin, antrenor Romania.

Comments are closed.