Romania – Croatia pentru un loc in primele 8

Astazi 10.07.2018 de la ora 15.00 Romania joaca cu Croatia in optimile campionatului mondial de handbal feminin U20.

_DSC4542.JPG

Meciul va avea loc la Debrecen in sala Hodos.  Dupa jocurile oscilante din grupa se poate spune ca am avut noroc de adversarul pe care il doream, desi rezultatele Croatiei de la acest campionat spun altceva. Jucatoarele croate au batut Germania si Suedia in grupe si au pierdut greu cu Franta, principala favorita la trofeu. Romania a intalnit Croatia in turneu de calificare la Cluj din martie si au castigat lejer 33-25 (17-14). Daca reuseste sa invinga, echipa condusa de Tadici va intilni probabil Ungaria tara gazda, care porneste favorita in meciul cu Slovenia.

_DSC4520.JPG

Declaratii inainte de meci :

Gheorghe Tadici : “Va fi un alt meci acum. Sper ca echipa să se fi descatusat, sa fi disparut emotiile si sa jucam la adevarata valoare. Croatia are doua jucatoare in plus acum, la turneul final, dar am incredere ca putem sa trecem de ele. Cu conditia sa jucam colectiv, sa avem atitudine atat in atac, cat si in aparare. Mi-as dori ca meciul sa aiba aceeasi desfasurare”

_DSC4717.JPG

Raluca Kelemen : “Am venit aici cu gandul sa ajungem în primele opt echipe ale lumii. Stilul Croatiei ne convine, e o echipa de care putem trece daca vom juca bine. Sper sa jucam mai bine decat am făcut-o in grupe”,

_DSC6923.JPG

Meciul poate fi vazut pe pagina oficiala a competitiei :

https://www.hungaryhandball2018.com/streaming.html

_DSC7687.JPG

Hai Romania!

Comments are closed.