Noaptea cea ( mai ) neagra

rio1

A trecut prima zi a olimpiadei , nu una reusita pentru Romania, jocul a fost cel mai bine sintetizat de Tomas Ryde “Unu la unu, Angola a fost mult mai bună decât noi, mai multă viteză, mai multă forță și agresivitate”. Cu o aparare imobila, fara vlaga si un atac care nu a reusit sa se apropie de poarta, nu am avut nici o sansa in fata determinarii si vitezei jucatoarelor angoleze. Statisticile meciului spun totul, doar poarta si angajarea cu pivotul au mers meciul asta.

Capture

Devine handbalul universal si o echipa clasata pe locul 3 in Africa domina echipe din elita Europei? Eu cred ca nu, cred ca a fost doar un accident , ale carui explicatii o sa fie gasite de specialistii nationalei si care sper ca nu se va mai repeta.  Hai Romania.

In celelalte meciuri ale sfarsitului de zi:

Spania nu a avut probleme cu Muntenegru , echipa care , cu un inter dreapta iesit din forma si unul stanga fara experienta, fara poarta si pivot , nu a reusit sa treaca peste lipsa de imaginatie arata in ultimul timp , cu toata revenirea Bojanei.

Suedia a avut doar un meci de antrenament cu Argentina , in care a rulat tot lotul si se pregateste pentru partida urmatoare cu Koreea. Nu o sa le fie usor.

Rezultate finale :

Spania – Muntenegru 25 – 19 ( 14 – 10 ) . Principalele marcatoare : Spania – Alberto, Pena, Pinedo, Cabral – toate cu 4 goluri ; Muntenegru – Bulatovici – 5 goluri , Petrovici si Radicevici – 4 Goluri

Romania – Angola 19 – 23 ( 9 – 11 ) . Principalele marcatoare : Romania – Neagu  8  , Chiper 4  ;  Angola : Guialo 5

Suedia – Argentina 31 – 21 ( 13 – 9 ). Principalele marcatoare : Suedia – Hagman 6 , Sand 5 ; Argentina – Mendoza 5

 

Comments are closed.