#ehfcup Corona Brasov – Victorie dar retur dificil

CSM Corona Brasov 35:30 (16:15) Super Amara Bera Bera

Victorie in Cupa EHF, turul 2 preliminar pentru Corona Brasov si echipa pleaca in Spania cu prima sansa la calificarea in turul urmator.

Dupa 3 ani de asteptare suporterii din Brasov au putut vedea din nou un meci in cupele europene pentru Corona si cei aproximativ 1.800 de spectatori prezenti la meci au putut observa ca in Europa se joaca in alt ritm si doar talentul nu este suficient sa iti asigura o victorie confortabila. Viteza de joc reprezinta un element cheie al handbalului si acest lucru a fost demonstrat de echipa spaniola. Jocul in viteza a pus probleme Coronei si a dus la primirea multur goluri usoare. Fara a avea jucatoare de prim-plan Amara Bera Bera a reusit sa inscrie 30 de goluri in conditiile in care portarii Coronei au facut un meci bun.

Declaratii dupa meci :

Ciuciulete Georgiana – capitan  : “Am marcat  multe goluri dar pentru un asemenea meci am luat si multe goluri, o sa fie un retur greu. Ne asteptam la un meci dificil in Spania,  nu ne-au surprins cu nimic, noi ne-am facut meciul greu. Am avut urcusuri dar si caderi, speram ca in retur sa nu mai avem asemena situatii. Ramanem cu picioarele pe pamant pentru ca ne asteapta un retur foarte greu. Sanse sunt 50-50, o sa pornim de la 0-0, nu se pune problema sa ne gandim ca avem un avantaj de 5 goluri.”

Craciun Ion – antrenor: “Cu tineretea nu te joci! Atacul, acolo am gresit, mingile care au fost transformate apoi in contraatac si acolo am luat goluri foarte usoare. In aparare ne-am descurcat bine in pozitional, mai avem de lucrat  la prim planul pivotului. Suntem in aparare un pas in fata, in schimb in atac am facut o groaza de greseli. Pe fond de oboseala nu au mai tinut cont de indicatiile de la banca si de aici fluctuatiile de scor. Tineretea iti mai joaca si feste, dar e bine ca le avem, sunt in curtea noastra , sunt jucatoare de viitor mare. Sunt convins ca meciul de la Bera Bera o sa fie foarte greu, dar nu imposibil, trebuie sa pregatim ceva deosebit. Pentru a putea sa cresti in valoare trebuie sa ai cat mai multe meciuri de acest tip.”

Marcatoare Corona:

 • 10 goluri: Tirca Sorina ( 3/3 de la 7 metri)
 • 7 goluri :Pavicevic Ivona
 • 5 goluri: NEAGU Marinela
 • 4 goluri: CIUCIULETE  Georgiana, LASLO Cristina
 • 2 goluri: BUCESCHI Eliza, BUCUR Daria
 • 1 gol: LOPATARU Ana Maria

Marcatoare Super Amara Bera Bera

 • 7 goluri: CARDOSO DE CASTRO Adriana ( ( 3/4 de la 7 metri)
 • 4 goluri: OLIVEIRA FERNANDES Mariane, ETXEBERRIA MARTINEZ Maitane, CESAREO ROMERO Elisabet
 • 3 gluri: GIL DE LA VEGA Sara, BOADA CORONADO Emma.
 • 2 goluri: ARROJERIA ARANTZAZISTROKE, TERÉS RODANES Nekane
 • 1 gol: MORENO FERNANDEZ Mirene

Comments are closed.